Matematik

eksponentielle sammenhænge

04. april 2019 af hng90210 - Niveau: B-niveau

hejsa:)

skal bruge noget hjælp til disse to opgaver, da jeg ikke heeelt har forstået dem. Hvad er fremgangsmåden? Skal jeg bruge logaritmer? I så fald, hvordan gør jeg?

håber nogen kan hjælpe:))


Svar #1
04. april 2019 af hng90210

og den anden opgave


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2019 af ringstedLC

En opgave pr. tråd, tak. og bliv så endelig i tråden til opgaven er afsluttet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. april 2019 af peter lind

a) Du skal sætte tallene ind i y = b*ax. Det første par giver b.

b) Udregn hvad modellen siger for år 2007


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. april 2019 af AMelev

Opgave 4

x = antal år efter 2001
f(x) = y = daglig antal personrejser over Øresundsbroen
Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

a) Du kan benytte eksponentiel regression eller bestemmelse af a og b ud fra to punkter s.19 (102) & (103).

b) Beregn f(2007-2001) og sammenlign med 67159
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. april 2019 af AMelev

Opg. 1 

a) som i opg. 4

b) FS s. 19 (105)

c) a = 1 + rår
(1+r5?) = (1 + rår)5 = a5


Skriv et svar til: eksponentielle sammenhænge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.