Matematik

Vektor bestem et kordinat til et punkt

07. april 2019 af Elninoo - Niveau: C-niveau

En som kan hjælpe mig med denne opgave som jeg har vedhæftet, tak på forhånd ;) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2019 af StoreNord

B=A+\overrightarrow{AB}=\binom{6}{1}+\binom{-1}{4}=\binom{6}{1}+\binom{-1}{6}=\binom{5}{7}


Svar #2
07. april 2019 af Elninoo

Tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. april 2019 af AMelev

Ad #1 Der skulle stå stedvektorer i stedet for punkter, så indskudsreglen kan anvendes - men ellers OK.
\overrightarrow{OB}=\overrightarrow{OA}+\overrightarrow{AB}= ....
Stedvektorernes koordinater er de samme som punkternes koordinater.


Skriv et svar til: Vektor bestem et kordinat til et punkt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.