Matematik

1. Tegn trekanten til højre i et værktøjsprogram, og bestem den ukendte vinkel og siderne. 2. Brug også sinusrelationerne til at beregne siderne. 3. Bestem trekantens areal.

09. april 2019 af blasterman18 - Niveau: C-niveau

1. Tegn trekanten til højre i et værktøjsprogram, og bestem den ukendte vinkel og siderne.     

2. Brug også sinusrelationerne til at beregne siderne.   

3. Bestem trekantens areal. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2019 af mathon

Hvis du nu indsatte STORE bogstaver ved vinkelspidserne, var det meget nemmere af kommunikere.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. april 2019 af MatHFlærer

Så kan I kommunikere ;) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. april 2019 af mathon

Areal:
                \small T=\frac{b^2}{2}\cdot \frac{\sin(A)\cdot \sin(C)}{\sin(A+C)}


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2019 af AMelev

Hvilket Grafværktøj bruger du?

Mht. sin-relation og areal:
Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.
Se s. 9 (40) & (41)


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. april 2019 af mathon

               \small B=(180\degree-(65\degree+35\degree))=80\degree

                \small a=\frac{\sin(65\degree)}{\sin(80\degree)}\cdot 20

                \small c=\frac{\sin(35\degree)}{\sin(80\degree)}\cdot 20


Skriv et svar til: 1. Tegn trekanten til højre i et værktøjsprogram, og bestem den ukendte vinkel og siderne. 2. Brug også sinusrelationerne til at beregne siderne. 3. Bestem trekantens areal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.