Matematik

grafen

20. april 2019 af hannah9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan ville i tegn den , for sammeligne med min egen ???

Vedhæftet fil: hvordan.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2019 af mathon

a)
              \small f(x)=x^2-4x+5=(x-2)^2-2^2-5=(x-2)^2-9=(x-2)^2+(-9)

  Toppunkt:
                     \small T=(2,-9)           

...
for detaljer henvises 
til
        https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1891888 #15                                  


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2019 af mathon

b)
          Benyt symmetrien om symmetriaksen x=2
          samt nulpunkterne:
                                               (-1,0)   og   (5,0)
          og skæring med y-aksen i (0,-5)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. april 2019 af StoreNord

Jeg ville tegne den med Geogebra.Skærmbillede fra 2019-04-20 14-31-48.png


Skriv et svar til: grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.