Fysik

Fysik

23. april 2019 af ty16 - Niveau: A-niveau

Hej. er der nogen som kunne hjælpe med hvordan jeg laver denne opgave ? har lagt en vedhæftende fil.

jeg skal have isoleret noget i en formel som skal give enheden m/s.

Vedhæftet fil: v.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
23. april 2019 af mathon

            \small \sqrt{a\frac{J}{kg}-b\frac{m}{s^2}\cdot m}=\sqrt{a\frac{\frac{kg\cdot m^2}{s^2}}{kg}-b\frac{m^2}{s^2}}=\sqrt{a\tfrac{m^2}{s^2}-b\tfrac{m^2}{s^2}}=\sqrt{\left ( a-b \right )\; \tfrac{m^2}{s^2}}=\sqrt{(a-b)\; \left (\tfrac{m}{s} \right )^2}=

             \small \small \sqrt{a-b}\; \tfrac{m}{s}


Skriv et svar til: Fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.