Matematik

Vandure og differential ligninger

28. april 2019 af xamza1608 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Her teorien bag det: https://i.imgur.com/H9UPwPQ.png

Man skal lave en funktion for keglen. K=8 og keglens højde er 20cm, volumen er 1000cm^3.

Jeg kender tværsnitsarealet for og højden, men når jeg integrer så ender jeg med noget helt forkert. Har vist min forkerte fremgangsmåde her: https://i.imgur.com/eAmjT1J.png

Jeg har fået facit af min lærer og løsning af differentialligningen ved at separere de variable skal være således:
2\sqrt{h}=-\frac{2}{25\pi }\cdot t+k

jeg har prøvet mig frem og kan slet ikke ende med det her. Kan godt resten selv men vil bare ende der. Tak. Det er bare en fejl som jeg overseer som ødelægge det hele for mig. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2019 af Soeffi


Skriv et svar til: Vandure og differential ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.