Matematik

Har svært ved at svare på et spørgsmål som jeg er blevet givet af min matematik lærer i en aflevering

28. april 2019 af Holmerdrengen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet til dette billede er:

Bestem ligevægtsmængden x* uden told og bestem den tilhørende ligevægtspris p*. 

Jeg har svært ved sætte mig ind i opgaven, hjælp ville være utroligt værdsat.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2019 af peter lind

Du skal løse ligningen E(x) = U(x) med de angivne værdier for a, b. c, d


Svar #3
28. april 2019 af Holmerdrengen (Slettet)

#2

Du skal løse ligningen E(x) = U(x) med de angivne værdier for a, b. c, d

Hvordan finder jeg frem til ligevægtsmængden og den tilhørende ligevægtspris?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2019 af peter lind

E(x) = ax+b den første funktion på siden

den næste funktion er U(x)


Svar #5
28. april 2019 af Holmerdrengen (Slettet)

#4

E(x) = ax+b den første funktion på siden

den næste funktion er U(x)

Så U(x)= ligevægtsprisen?


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. april 2019 af peter lind

Nej. Se dog hvad der står. U(x) er prisen på varen som funktion af x

Ligevægtsprisen finder du ved at løse ligningen  E(x) = U(x)


Skriv et svar til: Har svært ved at svare på et spørgsmål som jeg er blevet givet af min matematik lærer i en aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.