Matematik

Sandsynligheden P(X=8)?

29. april 2019 af 12345yas (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? Det er uden hjælpemidler og er lidt i tvivl


Svar #1
29. april 2019 af 12345yas (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2019 af mathon

           


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2019 af mathon

            \small P(x=8)=1.00-P(x\leq 7)-P(x\geq 9)


Svar #4
29. april 2019 af 12345yas (Slettet)

Det er uden hjælpemidler


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2019 af mathon

            \small \small P(x=8)=1.00-0.56-0.23


Svar #6
29. april 2019 af 12345yas (Slettet)

Hvor kommer 1.00 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. april 2019 af mathon

   \small 1.00 = 100\%


Skriv et svar til: Sandsynligheden P(X=8)?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.