Matematik

Bestem en parameterfremstilling

01. maj 2019 af Danielkm (Slettet) - Niveau: B-niveau

l: (x,y)=(3,5)+t*(-2,7)

Hvordan gør jeg dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2019 af MatHFlærer

Det du har der er en parameterfremstilling

Svar #2
01. maj 2019 af Danielkm (Slettet)

Jeg skal bestemme parameterfremstilling

m og l er ortogonale og går gennem (-1,3)

l: (x,y)=(3,5)+t*(-2,7)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2019 af ringstedLC

\begin{align*} l\perp m\Leftrightarrow \overrightarrow{m_r}\cdot \overrightarrow{l_r} &= 0 \end{align*}


Skriv et svar til: Bestem en parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.