Fysik

Kan nogen hjælpe!!!!

07. maj 2019 af Hjælpmig1233 (Slettet) - Niveau: C-niveau

a) Bestem, hvor lang tid det tager, før bilistens fart er 100 km/h

b) Bestem accekerationen, når farten er 40 m/s

c) Vuder, eksempelvis vha. af en (t,v)-graf, hvor langt bilen har kørt de første 10 sekunder

Vedhæftet fil: Fysik.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2019 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #2
07. maj 2019 af Hjælpmig1233 (Slettet)

Jeg er bare total lost, så jeg ved ikke hvordan jeg skal igang


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2019 af Soeffi

a) Bestem, hvor lang tid det tager, før bilistens fart er 100 km/h (27,8 m/s)

b) Bestem accelerationen, når farten er 40 m/s

c) Vurder hvor langt bilen har kørt de første 10 sekunder


Prøv at lave en polynomie regression på tallene. Kald regressions-funktionen f(t). Du skal:

a) Finde t for f(t) = 27,8

b) Finde f'(10,93)

c Finde ∫f(t)dt for t gående fra 0 til 10.


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2019 af mathon

           \small v(t)=-0.00109t^4+0.4854t^3-0.827808t^2+8.326121t+0.030461

                                \small R^2=0.999996


Skriv et svar til: Kan nogen hjælpe!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.