Matematik

Lån?

17. maj 2019 af MichaelContray - Niveau: C-niveau

Jeg har fået denne opgave, men ved ikke, hvordan jeg løser den. Jeg er i tvivl, om det er fremtidsværdi, nutidsværdi eller et annuitetslån eller noget helt fjerde.

Jeg har vedhæftet billedet.

Tak for hjælpen på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. maj 2019 af mathon

                 \begin{array}{lll} a)&A_0=1370\cdot \frac{1-1.02^{-12}}{0.02}\\\\ b)&y=\frac{21\, 000\cdot 0.02}{1-1.02^{-12}} \end{array}


Svar #3
17. maj 2019 af MichaelContray

Mange tak


Skriv et svar til: Lån?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.