Matematik

Matematik fuktion

22. maj 2019 af Fatima2904 - Niveau: C-niveau

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2019 af AMelev

Hjælp til hvad?
Hvad har du selv fundet frem til?


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2019 af ringstedLC

Der er givet en hældning, a og et talpar. Talparret bruges til at bestemme b.


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2019 af mathon

              \small \small \small y-y_o=a\cdot (x-x_o)


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. maj 2019 af Mathias7878

En lineær model har formen y = ax+b (som du nok ved), hvor

x er antallet af år (målt i år efter 1999) og

y det samlede antal af medlemmer i Dansk Tennis Forbund

Hvad tror du så, at a og b er?

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. maj 2019 af mathon

              \small \small \small y-y_o=a\cdot (x-x_o)

              \small \small \small \small y-77\, 688=-2\, 100\cdot (x-0)

              \small y-77\, 688=-2\, 100 x

              \small y=-2\, 100 x+77\, 688


Skriv et svar til: Matematik fuktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.