Matematik

Årsprøve i matematik - andengradspolynomier

28. maj 2019 af CathrineJO (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg skal til matematik årsprøve og vi skal forberede nogle spørgsmål. Jeg har fået nedenstående af vide, dog ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal gøre?

f(0) = c (0;c) f´(0) = b

Udover det er der nogen der kunne give en god forklaring på hvad c betyder?

Tusind tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. maj 2019 af Mathias7878

Hvis x = 0 haves i et andengradspolynomium

\small f(0) = a\cdot 0^2+b\cdot 0 + c = c

Dvs hvis x = 0 haves koordinatsættet (0,c)

Hvis x = 0 haves i et differentieret andengradspolynomium

\small f'(0) = 2\cdot 0 + b = b

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2019 af AMelev

Tag lige et billede af hele opgaven/spørgsmålet og læg det op, så vi ikke skal gætte.


Skriv et svar til: Årsprøve i matematik - andengradspolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.