Fysik

Strøm, spænding og resistans

04. juni 2019 af GHJ789 - Niveau: B-niveau

Hvad er sammenhængen mellem effekt, spænding og strømstyrke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2019 af mathon

                \small P=U\cdot I        (jævnspænding)       


Svar #2
04. juni 2019 af GHJ789

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. juni 2019 af jbmm (Slettet)

Omregning af Ohms lov.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2019 af mathon

#3 er vrøvl som svar på #0 selv om den er rettet 3 gange.


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. juni 2019 af jbmm (Slettet)

Ja, undskyld, det gik lidt for hurtigt.
Ny ændring i #3: omskrivning af ohms lov


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. juni 2019 af ringstedLC

\begin{align*} P = U\cdot I\Rightarrow W &= V\cdot A \\ \frac{J}{s} &= \frac{J}{C}\cdot A \\ \frac{J}{s} &= \frac{J\cdot A}{A\cdot s}=\frac{J}{s} \end{align*}


Skriv et svar til: Strøm, spænding og resistans

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.