Kemi

Kemi hjælp

09. juli 2019 af hellokitty3 - Niveau: C-niveau
Jeg vil gerne har hjælpe til følgende tre opgaver tak på forhånden

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juli 2019 af janhaa

6.63

n(C )=5,47 mol og n(H) = 15 mol og n(N)=1,37 mol

C : H : N = 4 : 11 : 1

dvs

butylamine

C_4H_{11}N


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juli 2019 af janhaa

6.64

a) 40,0 % C og 6,7 % H og 53,3 % O

b)

empirisk formel:

CH_2O


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juli 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. juli 2019 af mathon

       \small \begin{array}{lllll} &CO_2&\frac{3.226\; g}{44.009\; \frac{g}{mol}}\cdot n= 1&\textup{da n}\in \mathbb{N}\\\\ &n\approx 14\\\\ \textup{hvoraf}&C_nH_{2n+2}=C_{14}H_{2\cdot 14+2}&=&C_{14}H_{30} \end{array}


Skriv et svar til: Kemi hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.