Fysik

Bestem bredden b

04. august 2019 af Anneee99 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Hvis vi har en prelplade og skal bestemme bredden b, hvordan skal dette gøres?

Når jeg har at prelplader er b/D, hvor b = bredden og D = omrørerens diameter.

Bredden af prelpladen b = 25 mm (facit)

Jeg har fået givet følgende oplysninger:

Vi har en type 3, dvs. 2 blade med 4 prelplader.

Beholderendiameter Dt = 300mm

Omrørerdiameter D = 100mm

Væskedybde z1 = 400mm

Afstand bund-turbinehjul z =120mm

Omdrejningstal n=300 o/min

Massefylde 1100kg/m^3

viskositeten 1,1*10^-3 Pa.s

Har prøvet mig frem, men synes ikke jeg kan komme frem til det rigtige.. Og mangler bredden for at kunne komme videre i opgaven. Håber en kan hjælpe, tak på forhånd.


Svar #1
04. august 2019 af Anneee99 (Slettet)

Ud fra et andet eksempel har jeg f.eks. at b = 15mm, og at prelpladen tilhører type 1 med 4 prelplader og omrørerdiameteren D = 150mm

Når denne tilhører type 1, så har vi at b/D er 0,10 så vidt jeg forstår det.

Men hvordan ville man bestemme bredden af prelpladen b, hvis ikke vi kendte den? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. august 2019 af MandenMedMangeHatte

Dette indlæg er så dårligt formuleret og opstillet at man som læser ikke engang overvejer at sætte sig ind i opgaven.

Skriv et svar til: Bestem bredden b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.