Dansk

Hvad menes der med?

07. august 2019 af Emilie50 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Der er en sætning i en artikel jeg ikke helt forstår meningen med, hvaf betyder følgende

"Det store ord i den narcissistiske åbenbaring er autencitet. Grundfortællingen er død, den rene fiktion er død, realismen er død, realitetssansen er død"


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. august 2019 af mathon

 autencitet = ægthed = af egen oprindelse uden at være dikteret af nogen form for -isme.


Svar #2
07. august 2019 af Emilie50 (Slettet)

Men hvad menes der med sætningen der følger? Forstår ikke helt budskabet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. august 2019 af mathon

...alt andet -ismelitterært er dødt = uden indflydelse på fremstillingen.


Skriv et svar til: Hvad menes der med?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.