Matematik

Matematik valuta

16. august 2019 af Markus1212 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HJÆLP MIG!!

Spørgsmål

Rikke går i banken for ta købe Valuta til sin ferie. Hun køber 250 NOK og 500 SEK. Hvor meget skal hun betale når hendes bank tager 20kr. for at væksle?

Ved ikke hvad det skal betyde


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. august 2019 af mathon

Du skal bruge nogle oplyste valutakurser, som du intet fortæller om i din tråd.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. august 2019 af mathon

                        \small \begin{array}{llllll} \textup{pris for 250 NOK}&\frac{\left (250\; NOK \right )\cdot kurs_{\textup{ NO}}}{100}&=&\\\\ \textup{pris for 500 SEK}&\frac{\left (500\; SEK \right )\cdot kurs_{ \textup{ SE }}}{100}&=&\\\\ \textup{vekselgebyr}&&&=&\underline{20.00 }\\\\ \textup{i alt}&&&& \end{array}


Svar #3
16. august 2019 af Markus1212 (Slettet)

Taak hvor er du god:))

Kan du så måske hjælpe med en lidt alla den samme opagve

Pernille køber valuta til sin rejse til Holland. Hvor mange EURO kan hun få for 1000kr. når hun skal betale 20kr for at veksle?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. august 2019 af mathon

                        \small \small \begin{array}{llllll} \textup{Pernille har 980 kr at veksle for}\\\\ \textup{antal EURO:}&\frac{980\; kr}{kurs}\cdot 100\euro \end{array}


Skriv et svar til: Matematik valuta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.