Matematik

Matematik aflevering

18. august 2019 af Maria1306aabenraa - Niveau: 9. klasse

Hej. Jeg skal reducere disse 3 opgaver. Er der nogle som kan hjælpe mig, og forklære mig hvordan?

*= stjernen betyder i anden. 

Opgave 1: 

- (a-b)(a+b)-2a*2 +b*2 

Opgave 2: 

- a*2 + 2ab -(a+b)*2

Opgave 3: 

- x*2+2x/x


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2019 af mathon

                     \small \begin{array}{lllll} \textup{opgave 1}\\ &-(a-b)(a+b)-2a^2+b^2\\\\ &-(a^2-b^2)-2a^2+b^2\\\\ &-a^2+b^2-2a^2+b^2\\\\ &-3a^2+2b^2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2019 af mathon

Er opgave 3 skrevet rigtigt?


Svar #3
18. august 2019 af Maria1306aabenraa

Ja, det er den 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. august 2019 af mathon

                    \small \small \begin{array}{lllll} \textup{opgave 3}\\ &-x^2+\frac{2x}{x}&x\neq0 \\\\ &-x^2+2 \end{array}


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.