Kemi

Finde stofmængden af et stof

21. august 2019 af maxx0498 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har reaktionsskemaet forneden:
2In^{3+}_{aq}+3Zn_s\rightarrow 2In_s+3Zn^{2+}_{aq}

Jeg får at vide at indium har en stofmængde på 0,88M og jeg skal finde stofmængden på zink.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2019 af janhaa

0,88 mol In3+ => 3*0,88 mol = 2,64 mol Zn


Svar #2
21. august 2019 af maxx0498 (Slettet)

#1

0,88 mol In3+ => 3*0,88 mol = 2,64 mol Zn

Husk at det stadig reagere i forholdet 3/2


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. august 2019 af janhaa

Ja, sorry...
0,88*1,5 mol Zn = 1,32 mol Zn

Skriv et svar til: Finde stofmængden af et stof

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.