Matematik

Lad en anden funktion g være givet ved g(x)=-x+7. I hvilket punkt skærer f og g hinanden?

27. august 2019 af Maja7630 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hjæpl


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2019 af peter lind

løs ligningen f(x) = g(x)


Skriv et svar til: Lad en anden funktion g være givet ved g(x)=-x+7. I hvilket punkt skærer f og g hinanden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.