Matematik

Løsning af ligning: x^2+6=5x

28. august 2019 af MariusAAA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan skal man løse denne ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2019 af mathon

                   \small \small \small \begin{array}{lllll} \textup{ligning reduceres }\\ \textup{til standard form:}&x^2+(-5)x+6=0\\\\ &a=1\quad b=-5 \quad c=6 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2019 af Dennis329324 (Slettet)

Håber det her forklarer sagerne :) 

Vedhæftet fil:sp opgave 2.gradspoly.png

Skriv et svar til: Løsning af ligning: x^2+6=5x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.