Fysik

Tyngdekraft

02. september 2019 af inneedofhelpfromyou (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Hvordan skal følgende opgave løses? Opgaven lyder således:

Beregn tyngdekraften
for m = 1kg, 2kg, 3kg

Der skal regnes med enheder.

Tusind tak på forhånd!


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{llllll} \textup{Tyngdekraft:}\\ &a)&F_t=\left ( 1\; kg \right )\cdot \left ( 9.82\; \frac{N}{kg} \right )=9.82\; N\\\\ &b)&F_t=\left ( 2\; kg \right )\cdot \left ( 9.82\; \frac{N}{kg} \right )=19.64\; N\\\\ &c)&F_t=\left ( 3\; kg \right )\cdot \left ( 9.82\; \frac{N}{kg} \right )=29.46\; N\\\\\\\\ \textup{Bem\ae rk:}&&\frac{N}{kg}=\frac{m}{s^2}\\\\ &&\frac{kg\cdot m}{s^2}=N \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2019 af mathon

hvorfor -
hvad din lærer
måske "fisker efter"

                    \small \begin{array}{llllr} \textup{Tyngdekraft:}\\ &a)&F_t=\left ( 1\; kg \right )\cdot \left ( 9.82\; \frac{m}{s^2} \right )=9.82\; \frac{kg\cdot m}{s^2}&=&9.82\; N\\\\ &b)&F_t=\left ( 2\; kg \right )\cdot \left ( 9.82\; \frac{m}{s^2} \right )=19.64\; \frac{kg\cdot m}{s^2}&=&19.64\; N\\\\ &c)&F_t=\left ( 3\; kg \right )\cdot \left ( 9.82\; \frac{m}{s^2} \right )=29.46\; \frac{kg\cdot m}{s^2}&=&29.46\; N \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2019 af SuneChr

.SP 080920190042.JPG

Vedhæftet fil:SP 080920190042.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2019 af SuneChr

.SP 080920190103.JPG

Vedhæftet fil:SP 080920190103.JPG

Skriv et svar til: Tyngdekraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.