Fysik

Bølger og lyd

03. september 2019 af Atoom (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håbede nogen kunne hjælpe mig med følgende opgave:

Udregn hhv. perioden T og frekvensen f i følgende situationer:

a) et blad ligger i en vandoverflade, som bølger 12 gange op og ned på 10 s

b) 10 bølger kommer op på en strand på 50 s

c) en yoyo ruller op og ned 10 gange på 16 s


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2019 af Eksperimentalfysikeren

Hvad er du selv kommet frem til?


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. september 2019 af mathon

                       \small \begin{array}{llllll} \textup{frekvens}&=&\frac{\textup{antal b\o lger}}{\textup{tid}}\\\\ \textup{tid}&=&\frac{\textup{antal b\o lger}}{\textup{frekvens}} \end{array}


Svar #3
03. september 2019 af Atoom (Slettet)

#2 Tak for det mathon. Og jeg er ikke kommer frem til er svar da jeg var i gang med nogle andre opgaver.

Skriv et svar til: Bølger og lyd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.