Matematik

Integralregning areal

05. september 2019 af nsse12 - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med den opgaven, som jeg har vedfæftet?

Jeg har lavet opgave a), som jeg har fået til 1.5, men har svært ved at løse b). Hvordan bestemmer man k, så arealerne M og N er lige store, hvor k>0?  er helt lost


Svar #1
05. september 2019 af nsse12

#0

Er der nogen der kan hjælpe mig med den opgaven, som jeg har vedfæftet?

Jeg har lavet opgave a), som jeg har fået til 1.5, men har svært ved at løse b). Hvordan bestemmer man k, så arealerne M og N er lige store, hvor k>0?  er helt lost


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. september 2019 af StoreNord

L\o s \; ligningen:\int_{0}^{k}(g-f)dx =1.5


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. september 2019 af SuneChr

b)
Løs ligningen

\int_{-3}^{0}\left ( f - g \right )\textup{d}x=\int_{0}^{k}\left ( g-f \right )\textup{d}x
 


Svar #4
05. september 2019 af nsse12

#3

b)
Løs ligningen

\int_{-3}^{0}\left ( f - g \right )\textup{d}x=\int_{0}^{k}\left ( g-f \right )\textup{d}x
 

ok fandt ud af det, tak!


Skriv et svar til: Integralregning areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.