Matematik

Matematik 2015 December

12. september 2019 af MatematikMongol (Slettet) - Niveau: 9. klasse

1,40m høj og 7,00 m lang

Du skal vise med beregning, at arealet af murens ene sideflade er 9,80 m2

PLZ HJÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2019 af mathon

Den rektangulære side med længden 7.00 m og højde 1.40 m
har arealet:
                       \small A=\textup{l\ae ngde gange h\o jde}=\left ( 7.00\; m \right )\cdot \left ( 1.40\; m \right )=9.80\; m^2


Svar #2
12. september 2019 af MatematikMongol (Slettet)

tak tak du


Skriv et svar til: Matematik 2015 December

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.