Kemi

HJÆLP TIL KEMI

16. september 2019 af annonym345 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

1. Hvordan finder jeg vægten:

Hvad er vægten af H2SO4 (M=98.1) i 50 ml med en koncentration på 6,00 M?

2. Koncentrationen

Hvis 200 ml 0.60 M MgCl2(aq) tilsættes 400 mL deminiraliseret vand, hvad er koncentrationen af Mg2+(aq) så i opløsningen? 

3. Densitet beregning

Vi har en masse af et ikke-reaktivt metal og en cylinder. Cylinderen er fyldt halvt op med vand. 

Metalmassen vejer 19,611 gram. Volumen af vand i cylinderen er 12,4 ml. 

Metalmassen sænkes ned i cylinderen. Volumen af vand i cylinderen er nu 14.9 ml. 

Densiteten af metallet beregnes til... (brug rigtig afrunding ift. betydende cifre)

4.  Udregn frekvensen for elektromagnetisk stråling med en bølgelængde på 1000 m. Angiv dit svar i s-1.

Håber I vil hjælpe!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2019 af mathon

           \small \begin{array}{llll} 1.&m=V\cdot c\cdot M\\\\ &m=\left ( 0.050\; L \right )\cdot \left ( 6.00\; \frac{mol}{L} \right )\cdot \left ( 98.1\; \frac{g}{mol} \right )=29.43\; g \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2019 af mathon

           \small \small \begin{array}{llll} 2.&\textup{fortynding:}&\textup{volumen tredobles} &\left [ Mg^{2+} \right ]_{fort}=\left [ MgCl_2 \right ]_{fort}=\frac{1}{3}\cdot \left ( 0.60\; M \right )=0.20\; M \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2019 af mathon

           \small \small \begin{array}{llll} 3.&\varrho _{metal}=\frac{19.611\; g}{(14.9-12.4)\; mL}=7.8\; \frac{g}{mL} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2019 af janhaa

4.

 c=\lambda*f

3*10^8=1000*f\\ f=3*10^5\,Hz\,(s^{-1})


Skriv et svar til: HJÆLP TIL KEMI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.