Matematik

Er x=4 løsningen på ligning

17. september 2019 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Håber der sidder nogle som kan fortælle mig om x04 er løsning på denne ligning
5x+4=3*2^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2019 af mathon

                       \small \small \begin{array}{llllllllll} 5\cdot 4+4=?&&&&&&&&3\cdot 2^4=? \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2019 af StoreNord

Skærmbillede fra 2019-09-17 22-06-53.png


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2019 af AMelev

Den ligning kan du kun løse grafisk vha. dit CAS-værktøj, men hvis du bare skal tjekke, om x = 4 er løsning, skal du indsætte x = 4 og beregne som angivet i #1. Så tjekker du, om det giver det samme. Hvis ja, så er x 0 4 løsning, ellers er det ikke.


Skriv et svar til: Er x=4 løsningen på ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.