Matematik

Ubekendt x_2 værdi?

20. september 2019 af Forvirre (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg sidder med en aflevering og jeg er kommet til en opgave som jeg kender svaret på, men jeg kan simpelhent ikke finde frem til udregningen. 

Jeg ved at jeg skal bruge formlen:

a = (y2 - y1) / (x2 - x1)

Og dette er sådan den ser ud, med mine data i:

2,5 = (25 - 15) / (x2 - 6)

Jeg kan virkelig ikke finde ud af hvordan man skal finde frem til x2... Håber at der er en venlig sjæl, der kan hjælpe:)

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2019 af ringstedLC

\begin{align*} 2.5 &= \frac{25-15}{x_2-6} \\ 2.5\cdot (x_2-6) &= 25-15 \\ \end{align*}


Svar #2
20. september 2019 af Forvirre (Slettet)

Tusind tak for hjælpen! Du må have en super god weekend:)


Skriv et svar til: Ubekendt x_2 værdi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.