Matematik
Sidder fast. (Beregning løsning til ligning)
Kære SP
Jeg sidder fast ved den her opgave og jeg vil bare gerne vide hvilken formel jeg skal bruge da jeg er helt lost. Den lyder:
Der Givet to lineære funktioner f(x)=−2x−4 og g(x)=0,5x+5.
a) Beregn løsningen til ligningen f (x) = g(x) , idet du indsætter ovenstående udtryk og løser ligningen.
b) Tegn graferne for de to lineære funktioner og løs ligningen f (x) = g(x) grafisk.
Jeg kunne virkelig godt få brug for hjælp nu!
På forhånd tak!
Svar #2
21. september 2019 af mathon
I b) skal det af "indtegningen" fremgå, at de to rette linjer skæres i (-3.6,3.2).
Svar #3
21. september 2019 af KageSpiseren
Det havde jeg faktisk indtegnet i geogebra og fik faktisk de koordinater, men det dejligt at få af vide at jeg så ikke var helt af sporet. Tak :D
Skriv et svar til: Sidder fast. (Beregning løsning til ligning)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
