Matematik

bestem integralet ∫(6x^(2)-4x+1,x,0,2)

22. september 2019 af Nino7 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er stået lidt af, er der en der kan hjælpe videre herfra


=6∫(x^(2),x,0,2)-4∫(x,x,0,2)
=6[((1)/(3))x^(3)]^(2)-4[((1)/())x^()]^(2)

se billedet..


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2019 af AMelev


Jeg er lidt forvirret - integralregning er ikke standardstof på STX B-niveau, og i foregående indlæg  angiver du A-niveau, men ...
\int_{a}^{b}f(x)\, \, dx=\left [F(x) \right ]_{a}^{b}=F(b)-F(a)
\int_{0}^{2}\left (6x^2-4x+1 \right )\, \, dx=\left [2x^3-2x^2+x \right ]_{0}^{2}=.....


Skriv et svar til: bestem integralet ∫(6x^(2)-4x+1,x,0,2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.