Matematik

Tegn grafen for en funktion f, der opfylder følgende:

22. september 2019 af niko57ph (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til en opgave i min aflevering:)

Opgave 3 

Tegn grafen for en funktion f, der opfylder følgende:

definitionsmængden er Dm(f)=]-5;5]

funktionen har et nulpunkt i x = 1

værdimængden er Vm(f)=]-3;4]

Tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2019 af SuneChr

Prøv
f (x) = 1/20x2 + 7/10x - 3/4
for    - 5 < x ≤ 5 


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2019 af StoreNord

-


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2019 af SuneChr

f (x) = - 1/100x3 + 3/50x2 + 19/20x - 1
                              for  - 5 < x ≤ 5
Nej, går ikke. Der er et forstyrrende lokalt minimum i værdimængden.
# 1 er OK.


Svar #4
22. september 2019 af niko57ph (Slettet)

Tak, har fundet ud af det  :)


Skriv et svar til: Tegn grafen for en funktion f, der opfylder følgende:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.