Matematik

Værdier for x og y

23. september 2019 af christianbandersen123 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvor regnes den her ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2019 af mathon

Brug
               \small x\cdot y=k(\textup{onstant})


Svar #2
23. september 2019 af christianbandersen123 (Slettet)

Vil du være sød og uddråbe den formel


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2019 af mathon

                        \small \begin{array}{lllll} x\cdot y=48\\\\ y=\frac{48}{x}\\\\ x=\frac{48}{y} \end{array}


Svar #4
23. september 2019 af christianbandersen123 (Slettet)

Er det her rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. september 2019 af AMelev

#2 I tabellen har du et (x,y) = (8,6)
Iflg. #1 er x·y = k, så k = 8·6 = 48

#4 Ja.


Brugbart svar (0)

Svar #6
23. september 2019 af mathon

     Ja.


Svar #7
23. september 2019 af christianbandersen123 (Slettet)

Nu forstår jeg, og mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Værdier for x og y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.