Matematik

Andengrads rødder

25. september 2019 af Elninoo - Niveau: C-niveau

En der kan fortælle mig hvad A,B,C er i denne situation? Er det bare A=-5 B= 1 og C = -11? 

Se vedhæftet 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2019 af mathon

   \small \begin{array}{llll} p(x)=-5(x^2-10x-11)\\\\ p(x)=(-1)5x^2+50x+55 \begin{array}{llll}\\ a=-1&b=50&c=55 \end{array} \end{array}


Svar #2
25. september 2019 af Elninoo

Forstår ikke hvad du har gjort #mathon - kan godt være et dumt spørgsmål tho 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2019 af mathon

\small \small \begin{array}{llll} p(x)=-5(x^2-10x-11)\\\\ p(x)=-5x^2+50x+55 \begin{array}{llll}\\ a=-5&b=50&c=55 \end{array} \end{array}


Svar #4
25. september 2019 af Elninoo

Ah - har løst den nu. Ved du muligvis hvordan jeg skal lave denne opgave, så er jeg nemlig helt færdig. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #6
25. september 2019 af mathon

                 \small \begin{array}{llll} \textup{vinkelrette vektorers skalarprodukt er lig med nul.} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. september 2019 af mathon

                 \small \small \begin{array}{llll} \begin{pmatrix} t\\5 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} t-3\\-2 \end{pmatrix}=0\\\\ t\cdot (t-3)+5\cdot (-2)=0\\\\ t^2-3t-10=0\\\\ t=\left\{\! \! \begin{array}{ll} -2\\\, \, \, \, 5 \end{array}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Andengrads rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.