Matematik

trapez

25. september 2019 af lou1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

nogen der kan hjælpe med en opg som jeg har brugt 100000 år på  

"beregn sidelængden A i et andet trapez, hvor H = 6cm, B = 10 cm og arealet er 43,50 cm"

altså jeg skal finde længden men kan virkelig ikke finde ud af det, så plzzz hjælp 

tak på forhånd :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2019 af peter lind

brug areal = højde*grundlinje


Svar #2
25. september 2019 af lou1 (Slettet)

kan du måske uddybe det lidt mere :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2019 af Soeffi

#0. Du har følgende formel for arealet af en trapez:

Areal = H·(A + B)/2 ⇒ A = 2·(areal)/H - B


Skriv et svar til: trapez

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.