Matematik

Linære funktioner

26. september 2019 af kusu (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hos vognmand Andersen kan man købe stabilgrus. Den samlede pris for stabilgrus fra Andersen kan beskrived med funktionen 

f(x)=225*x+1250

hvor f (x) er den samlede pris (i kr) for x m3 stabilgrus

a) hvor meget koster det at købe 10m stabilgrus hos Andersen


Svar #1
26. september 2019 af kusu (Slettet)

Jeg vil meget gerne have hjælp til dem alle sammen, har laver nogle af opgaverne, men vil gerne vide om det er blevet lavet rigtigt, nogle der vil hjælpe? Søger desparat efter hjælp!!


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. september 2019 af AMelev

1. Lav en ny tråd for hver opgave
2. Upload et billede af opgaven evt. med de ting, du har lavet
3. Angiv, hvad du selv har fundet ud af (evt. sammen med opgaven i 2.) Det går den vej rundt: Du viser, hvad du har lavet, og vi kan så påpege evt. fejl og mangler eller anvise alternative metoder.
4. Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4. 


Se side 10 (43) & (44)

Vedhæftet fil:Billede3.JPG

Svar #3
27. september 2019 af kusu (Slettet)

Har lagt et linlk med opgaven omkring linære funktioner, har problemer med at uploade billeder, kan du hjælpe med et kig på linket og opgaverne?

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2019 af mathon

              \small \begin{array}{|c|c|c|c|c|c|c|} x_1&y_1&x_2&y_2&a=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}&b=y_1-a\cdot x_1&y=ax+b\\ \hline-2&3&4&0&a=\frac{0-3}{4-(-2)}=-\frac{1}{2}&b=3-(-\frac{1}{2})\cdot (-2)=2&y=-\frac{1}{2}x+2 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. september 2019 af AMelev

#3 Du har ikke linket, men vedhæftet.
Se svaret i din nye tråd.

Jeg vil gerne kigge på dine forslag, når du får dem lavet og lagt op.


Skriv et svar til: Linære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.