Matematik

Hyperbolske funktioner - f(x) = cosh(x) og g(x) = sigh(x)

28. september 2019 af Skun - Niveau: A-niveau

Hej SP.

Jeg er igang med denne matematikopgave, og er nået til 2 opgaver om hyperbolske funktioner, som jeg ikke kan finde ud af.

Er der en herinde som kan hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. september 2019 af peter lind

Hvad er spørgsmål a) ?

Hvis det er at finde ud af hvad de hyperbolske funktioner så differentier f'(x) og brug definitionen af g(x)

Hvad kan du ikke finde ud af ?

I c) er der e tip om at du skal bevise sætnng 3.26 som er antydet i eNote 3. Hvad er det? Kan du ikke finde ud af det?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. september 2019 af MandenMedMangeHatte

Mon ikke du burde lave din matematikopgave selv? Det er trods alt et universitet du går på. Desuden er dette første matematikaflevering i 01005 og hvis du ikke engang kan klare den, så er studiet måske ikke noget for dig.

Brugbart svar (2)

Svar #4
28. september 2019 af SuneChr

Trådstarter angiver niveauet, for opgaven, på A. Profilen angiver videregående/universitet.
Trådstarter kan, med niveau-A i baglommen, nylig være startet på videregående, så vi må
lige spise brød til. Jeg husker selv, i begyndelsen, at kunne løbe skrigende ud af auditoriet.


Skriv et svar til: Hyperbolske funktioner - f(x) = cosh(x) og g(x) = sigh(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.