Matematik

Hjælp med aflæsning af graf

02. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan en hjælpe med denne opgave? jeg ved ikke hvordan man aflæser


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2019 af peter lind

afsæt en tangent i (8, 50) hældningen af denne er N'(8)


Svar #3
03. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

#2

afsæt en tangent i (8, 50) hældningen af denne er N'(8)

Jep. Hvis jeg afsætter en tangent, så skærer den nok i 6 på x-aksen. Så hvad er hældningen?


Svar #4
03. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

Er det så 50/(8-6)=25??? facit siger 2


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2019 af StoreNord

Jøps.  Du ser nok forkert i facitlisten.


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. oktober 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Mon ikke de har aflæst hældningen som 2 ved at kigge på tern og så bare glemt at hvert tern svarer til 10 individer?

Jeg får det til:

N'(8) = 20 individer/døgn

og det skal forstås sådan, at til tiden t = 8 døgn vokser bestanden med 20 individer i døgnet.


Svar #7
03. oktober 2019 af Julieholm1111 (Slettet)

#6

Mon ikke de har aflæst hældningen som 2 ved at kigge på tern og så bare glemt at hvert tern svarer til 10 individer?

Jeg får det til:

N'(8) = 20 individer/døgn

og det skal forstås sådan, at til tiden t = 8 døgn vokser bestanden med 20 individer i døgnet.

Hvordan får du 20? Kan du evt tegne en tangent


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. oktober 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Det passer da med at hvis man går 1 tern til højre ( 1 døgn ), så skal man gå 2 tern op ( 20 individer ).


Skriv et svar til: Hjælp med aflæsning af graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.