Matematik

Find grader i en cirkel

03. oktober 2019 af WinniethePooh1921 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Der er 6 forskellige hyppigheder, og i alt er der tallet 168. I den første så står der under hyppighed: 36, under frekvens: 36:168=0,214=(den sidste lighedstegn laver bølger) 21%, grader: 21*3,6=76grader

Men forstår ikke, hvordan jeg skal regne de andre ud. Kom selv på nogle tal, der kan bruges i f.e.s. 

Ved godt at 1%=3,6 grader

Hyppighed-Frekvens-Grader 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2019 af SuneChr

168 skal deles ud på 360º
1 skal deles ud på 360/168 º   eller  15/7 º
Gang så hver af de seks hyppigheder med denne brøk.
Så får vi hele lagkagen.


Skriv et svar til: Find grader i en cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.