Kemi

Hjælp til enzymaktivitet

17. oktober 2019 af denklogemig (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Til bestemmelse af alkalisk phosphatases enzymaktivitet (AE) måles absorbansen af produktet spektrofotometrisk til 0,358 i et reaktionsvolumen på 1000 PL. Hvis ekstinktionskoefficienten for produktet er 18.000 M-1. cm-1 , lyslængden i kuvetten 1 cm, og reaktionstiden 1 min beregnes AE til ......

Svaret er 0,02 U. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2019 af Moderatoren

Tak for informationen. 

Spørgsmålet er diskuteret i en anden tråd:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1900229


Svar #2
17. oktober 2019 af denklogemig (Slettet)

Der er ikke svar på ovenstående. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2019 af Moderatoren

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Svar #4
17. oktober 2019 af denklogemig (Slettet)

Jeg har brugt lambert-beers lov og beregnet c til 0,00002 M. Ved så ikke hvordan jeg kommer videre


Svar #5
17. oktober 2019 af denklogemig (Slettet)

Har så omregnet det til 0,02 mM/min... 


Svar #6
17. oktober 2019 af denklogemig (Slettet)

Jeg har brugt Beer-Lambert lov til at bestemme c.

c= A/(ε*l) = 0,358/18000 M^-1 cm^-1 * 1 cm) = 0,0002 M = 0,02 mM 

Har så 0,02 mM/min ??

Men enzymaktiviteten er jo mirkoM/min =


Skriv et svar til: Hjælp til enzymaktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.