Matematik

Angiv bredden b udtrykt ved x

20. oktober 2019 af smolovJr - Niveau: B-niveau

Hej SP

Jeg har nu siddet i noget tid og ikke kunne finde ud af hele opgave 7. Jeg er virkelig på bar bund.
Håber nogen kan hjælpe, gerne løse den og forklare den.
På forhånd tak.

Vedhæftet fil: ScreenHunter 153.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2019 af StoreNord

2x+2b=12     hvad er b så?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2019 af AMelev

                                   

b) h = x, l = 12 - x og b = .... (fundet i a))
R(x) = l·b·h = ....

c) Bestem max på sædvanlig vis.


Svar #3
20. oktober 2019 af smolovJr

#2

                                   

b) h = x, l = 12 - x og b = .... (fundet i a))
R(x) = l·b·h = ....

c) Bestem max på sædvanlig vis.

Kan du uddybe dine besvarelser?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2019 af AMelev

Først må du selv komme ind i kampen.

Hvad fik du b til?
Hvad får du så R(x) til?


Skriv et svar til: Angiv bredden b udtrykt ved x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.