Matematik

Opskriv en formel for bredden b udtrykt ved x (differentialregning )

20. oktober 2019 af KneeKreeKey - Niveau: B-niveau

Se vedhæftet billede 


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. oktober 2019 af StoreNord

Mangler der ikke en tegning?


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. oktober 2019 af mathon


Svar #3
20. oktober 2019 af KneeKreeKey

Hov jo, beklager meget. her er det hele vedhæftet


Svar #4
20. oktober 2019 af KneeKreeKey

Jeg ved at facit er b=6-x og at en kasses rumfang udregnes som R=L*B*H
Men hvordan bliver facit b=6-x udfra denne formel?


Svar #5
20. oktober 2019 af KneeKreeKey

Har knækket koden nu, tusind tak for i altid er på standby til at svare og hjælpe.
b=6-x er naturligvis svaret da det er udtryk for bredden i ligningen 


Skriv et svar til: Opskriv en formel for bredden b udtrykt ved x (differentialregning )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.