Matematik

Bestem f’(x0) når...

20. oktober 2019 af ppilbauer (Slettet) - Niveau: B-niveau
a) f(x) = 4x - 3 og x0 = 2

Mange tak for hjælp!

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2019 af peter lind

se formel 127 side 24 i din formelsamling


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. oktober 2019 af StoreNord

Hvis f(x) = 4x - 3
så er f'(x) = 4         lige meget, hvad x er.


Svar #3
20. oktober 2019 af ppilbauer (Slettet)

Jeg er lidt forvirret nu fordi vi skal efter differentiation indsætte x0 for at finde f’(x0) ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. oktober 2019 af StoreNord

Måske skulle funktionen være:      f(x) = 4x - 3           eller    4/x


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. oktober 2019 af peter lind

#3 Det skal du også generelt ein hvis f'(x) er en konstant er f'(x0) = konstanten


Skriv et svar til: Bestem f’(x0) når...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.