Matematik

Hvad er gennemsnits farten

21. oktober 2019 af freyac - Niveau: 9. klasse

Hvor stor er gennemsnitsfarten hvis de cykler turen på 3 timer og 50 minutter. Turen er 82,8 km. Gerne med forklaring


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. oktober 2019 af StoreNord

På 3 t   50 minutter køres                                                              83.8 km

På 1 minut køres      
                                                          \frac{82.8}{3\cdot 60+50} km
På 60 minutter køres
                                                          \frac{82.8}{3\cdot 60+50} km*60


Skriv et svar til: Hvad er gennemsnits farten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.