Matematik

førstekoordinaten til p

26. oktober 2019 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

er der nogen der har et bud, jeg har selv ingen bud :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2019 af Eksperimentalfysikeren

Opstil afstandsudtrykkene for de to afstande, og sæt dem lig hinanden. Løs ligningen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2019 af AMelev


Lav først en skitsetegning.
Sæt P til P(x,0).
Udnyt, at |AP| = |BP| ⇔ |AP|2 = |BP|2, da længderne jo er positive. Det gør ligningsløsningen lettere.


Svar #3
26. oktober 2019 af Nanna34

#2


Lav først en skitsetegning.
Sæt P til P(x,0).
Udnyt, at |AP| = |BP| ⇔ |AP|2 = |BP|2, da længderne jo er positive. Det gør ligningsløsningen lettere.

taaak, men hvordan tegner man skitse


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. oktober 2019 af AMelev

Du tager dit grafværktøj (hvilket bruger du?) og afsætter punkterne A og B ud fra deres koordinater samt et punkt P på x-aksen (et eller andet sted mellem xA og xB).
Derefter forbinder du tre punkter med linjestykker.


Svar #5
27. oktober 2019 af Nanna34

#0

er der nogen der har et bud, jeg har selv ingen bud :/

jeg får den til 8 er det rigtigt?


Svar #6
27. oktober 2019 af Nanna34

#5
#0

er der nogen der har et bud, jeg har selv ingen bud :/

jeg får den til 8 er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #7
27. oktober 2019 af AMelev

Det gør jeg også, men i 2. linje i beregningerne får du i næstsidste led skrevet 22 i stedet for 112, hvilket du så får til 121 i næste linje. Det vil læseeren nok undre sig over.
Desuden får du ikke gjort ligningsløsningen færdig.


Svar #8
27. oktober 2019 af Nanna34

#7

Det gør jeg også, men i 2. linje i beregningerne får du i næstsidste led skrevet 22 i stedet for 112, hvilket du så får til 121 i næste linje. Det vil læseeren nok undre sig over.
Desuden får du ikke gjort ligningsløsningen færdig.

er den ik færdig ? hva skal jeg ellers gøre? på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #9
27. oktober 2019 af AMelev

Jo, du er færdig - jeg kunne bare ikke se hele billedet, før det blev sat ind her i editoren, så det er i orden, når du lige får rettet 22 til 112


Svar #10
27. oktober 2019 af Nanna34

#9

Jo, du er færdig - jeg kunne bare ikke se hele billedet, før det blev sat ind her i editoren, så det er i orden, når du lige får rettet 22 til 112

tussssind taaaak!


Skriv et svar til: førstekoordinaten til p

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.