Matematik

Opgave 35

27. oktober 2019 af christianbandersen123 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hjælp til at få det lavet i et koordinatsystem 

Mangler sidste opgave så er jeg færdige

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2019 af mathon

\small 3)\quad y=70x+500


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. oktober 2019 af Soeffi


Svar #3
27. oktober 2019 af christianbandersen123 (Slettet)

Er rettet, hvordan laver jeg koordinatsystem

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2019 af StoreNord

Prøv Geogebra.
I Inputfeltet kan skal du skrive:
                   f_1(x)=1800
                   f_2(x)=500+70
                    ...

 


Svar #5
29. oktober 2019 af christianbandersen123 (Slettet)

f_1(x)=120

f_2(x)=1800

f_3(x)=500+70

og hva så nu

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2019 af StoreNord

I venstre side 4 linjer under pilen klikker du på  + , og skriver een kommando ad gangen efterfulgt af Enter.

Skriv           f_1(x)=120x           og tryk på Enter
Skriv           f_2(x)=1800           og tryk på Enter
Skriv           f_3(x)=500+70x    og tryk på Enter

Derefter får du nok brug for at zoome.

Nu ser jeg, at du har indtastet dem, men du mangler x i to af dem.
Og ja, du har brug for at zoome koordinatsystemet, for at kunne se graferne.
Zoom enten med musens scroll-knap eller med knibning på mouse-padden.


Skriv et svar til: Opgave 35

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.