Matematik

Funktioner

30. oktober 2019 af matB123 - Niveau: B-niveau

kan ikke finde ud af at løse b... nogen der ved hvordan man gør??

tak på forhånd!

Vedhæftet fil: opg 1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2019 af janhaa

f : C


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2019 af AMelev

                                        
Jeg går ud fra, at du i a) har fundet, at diskrimiminanten d er negativ, hvilket betyder, at parablen ikke skærer 1.aksen. Dermed er B ude af billedet.

c = 3 er værdien i 0, men den er den samme for A og C, så det hjælper ikke.

a = 1 > 0, så parablen har grene opad, men det gælder også både A og B.

b = -3 < 0 er tangenthældningen i 0. A er voksende omkring 0, så dens tangenthældning i 0 er positiv, så det er ikke den. Til gengæld passer det med C.


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.