Matematik

Matematik - delta

02. november 2019 af Kira988 - Niveau: C-niveau

Hej, jeg har lidt svært ved at forstår og regne den her opgave. Så det kunne være fedt, hvis der nogle der kunne hjælpe mig med at regne og forstår den.

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: fullsizeoutput_fee.jpeg

Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. november 2019 af peter lind

Du skal beregne g(x+28) - g(x)


Svar #3
02. november 2019 af Kira988

#2

Du skal beregne g(x+28) - g(x)


hvordan skal man så sætte det op?

Brugbart svar (1)

Svar #4
02. november 2019 af peter lind

g(x+28) =                                   (x+28)/7-17/9

g(x)    =                                       x/7      -17/9

                                                 _________________

g(x+28)-g(x)  =


Skriv et svar til: Matematik - delta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.