Matematik

Ligning for tangent gennem punkt (2,f(2))

03. november 2019 af katrine0108 - Niveau: B-niveau

Hvad gør jeg for at løse denne opgave?

Opgaven er vedhæftet som billede.

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2019 af AMelev

                        
Se din formelsamling side 23 (121). 
Væn dig til at bruge? formelsamlingen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Det er vigtigt, at du ved, hvad du kan finde hvor, og lige så vigtig hvad er ikke står deri, og som du så selv skal medbringe i hovedet.

</o:p>


Svar #2
03. november 2019 af katrine0108

Så den giver:

y = -4*2-2

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2019 af ringstedLC

Indsæt korrekt i:

\begin{align*} y &= f'(x_0)\cdot (x-x_0)+f(x_0) \\ y &= f'(2)\cdot (x-2)+f(2)\;,\;x_0=2 \\ \end{align*}


Skriv et svar til: Ligning for tangent gennem punkt (2,f(2))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.