Fysik

Isolering af T i Stefan-Boltzmanns lov

03. november 2019 af Magnusdahll - Niveau: C-niveau

Hej studieportalen.
Jeg har bare brug for bekræfttelse, for om jeg har isoleret Temperaturen i  Stefan-Boltzmanns lov korrekt?

P=\sigma AT^4

T^4=\sigma AP


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2019 af mathon

                 \small \begin{array}{llll} T^4=\frac{P}{\sigma \cdot A}\\\\ T=\sqrt[4]{\frac{P}{\sigma \cdot A}} \end{array}


Svar #2
03. november 2019 af Magnusdahll

ah okay! tak for hjælpen?


Skriv et svar til: Isolering af T i Stefan-Boltzmanns lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.